Home » Artikelen » Mijn internet en ik: Lieven (7)

Mijn internet en ik: Lieven (7)

Lieven (7) over spelen op internet: ‘Met pistolen en bloed mag niet, dan moet de computer uit’.

"Als ik de computer aandoe, heb ik mijn eigen plaatje met Lieven erop. Daar klik ik op en dan doet ‘ie het. Ik kan ook een nieuw plaatje maken, als ik wil. En als de computer dan is opgestart, kom ik op een scherm met een mooie foto van een hond."

MyBee

"Soms ga ik op Google en héél soms op MyBee. Dan kijk ik welke sites er zijn en of er nog nieuwe bij zijn gekomen. Playmobil.nl doe ik heel vaak, die ken ik helemaal uit mijn hoofd. Vooral het spelletje met de boeven. Die stelen geld en dan moet je de boeven vangen met andere playmobilpoppetjes. Ze praten ook met elkaar, dat moet je lezen, maar dat doe ik nooit."

Schieten

"Ik mag niet zo vaak op de computer, alleen in het weekend. Dan zit ik met de laptop in de keuken. Niemand hoeft me te helpen, hoor, ik weet zelf hoe het moet. Ik mag ook best lang computeren, maar hoe lang precies weet ik niet. Mijn ouders zeggen het wel als een spelletje te grof is, als je op mensen moet schieten ofzo. Met pistolen en bloed mag niet. Dan moet de computer uit. Maar soms zien ze het niet en doe ik met mijn broer een spelletje met tanks."

Clipjes

"Ik hou ook van muziek, vooral van Michael Jackson, die kan zo mooi dansen. Ik zoek zijn liedjes weleens op bij clipjes.nl. ‘Smooth criminal’ is mijn lievelingsliedje, maar die staat er nooit bij. YouTube is ook leuk, dat zijn grappige filmpjes. En toen Ralph het Junior Songfestival had gewonnen, hebben we zijn liedje gedownload en op mijn mp3-speler gezet. Dat was echt vet."

 

Tags en rubrieken
Onderwerpen: 
Leeftijden: 
Trefwoorden: