Home » Medewerkers » Nicole van den Bosch

Nicole van den Bosch

Nicole van den Bosch is projectleider bij Mijn Kind Online.

Voor Mijn Kind Online vervult Nicole meerdere rollen. Ze werkte onder meer aan de coördinatie en eindredactie van het inspiratieboek Sociale media op de basisschool en het project New Kids on the Web, acht fotofilms over het digitale leven van jongeren.

Achtergrond                          

Nicole van den Bosch (1970) werkt sinds 2008 freelance voor verschillende opdrachtgevers. Onder meer als projectleider voor Greenpeace, waar ze voorheen in dienst was als hoofdredacteur en coördinator van de tekst- en beeldredactie. Als film- en televisiewetenschapper deed zij onderzoek en maakte ze een serie oral history interviews met Indië-veteranen voor getuigenverhalen.nl. De rode draad in Nicoles werk is haar enthousiasme en inzet voor maatschappelijk relevante onderwerpen. Bij passie hoort de ambitie om het beste uit jezelf en anderen te halen. Dat is essentieel voor haar rol als projectleider.

Ze is ook moeder. ‘Mijn zoon en dochter zijn nog klein, maar wil ik zeker goed leren omgaan met nieuwe media. De expertise van Mijn Kind Online is daarbij zeer welkom. Graag draag ik er aan bij dat Mijn Kind Online nog jarenlang een breed publiek kan bereiken.'