Home » Publicaties » Brochures » De beste gratis apps voor kinderen

De beste gratis apps voor kinderen

Welke leuke, mooie, leerzame, grappige èn gratis apps mogen kinderen echt niet missen? In De beste gratis apps voor kinderen van Mijn Kind Online staan ze allemaal, handig gesorteerd op schoolgroep en genre.

De beste gratis apps voor kinderen

Deze kleurrijke en informatieve brochure geeft een overzicht van de beste gratis kinder-apps. Ook zijn er tips voor ouders over hoe je je kind kunt begeleiden op de tablet. De uitgave is gemaakt in samenwerking met Digibewust en KPN.

Getest op kwaliteit

Om de kwaliteit van de apps te testen, heeft het recensententeam een lijst met objectieve kwaliteitscriteria gebruikt. Deze criteria zijn gebaseerd op de eisen die aan apps en sites worden gesteld in de verkiezing van de Gouden Apenstaart. Er is bijvoorbeeld gelet op aantrekkelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Ook hebben we kinderen zelf gevraagd naar hun favorieten en gouden tips. Alleen de beste en leukste apps kregen een plek in de uitgave.

Deze brochure is gemaakt in 2014, inmiddels zijn sommige apps niet meer beschikbaar of niet meer gratis. In april 2016 komt Mijn Kind Online met een nieuwe brochure met tips voor 125 educatieve apps en websites. 

Tags en rubrieken
Onderwerpen: 
Leeftijden: 
Trefwoorden: